Monday, March 31, 2014

Po et koment : 0 ( Uka koment e ) | P idat koment | Nahl sit nefunk n odkaz | Doporu it l nek k


Ovl d n je jednoduch kuvahaku . Sta p idat video (lze p et hnout my ) a zvolit v stupn slo ku a form t (MP3, M4A, OGG). Vhodn je tak mo nost nastaven v stupn kvality zvuku, tzn. e soubor lze pro va i pot ebu zmen it, ale mus se po tat se ztr tou kvality (kompres p vodn ho souboru). P ehledn a jednoduch je tak celkov u ivatelsk rozhran kuvahaku programu.
4K Video to MP3 p in : n stroj umo uj c extrakci/odd len zvukov stopy videa (p evod videa do zvukov ho souboru) v stupn soubor ve form tech MP3, M4A, OGG) mo nost zmen en souboru v r mci p evodu rychlost cel ho procesu p evodu (v z vislosti kuvahaku na velikosti souboru, ale oby ejn v r mci p r vte in) jednoduch kuvahaku ovl d n a u ivatelsk rozhran
Domovsk str nka 4K Video to MP3 L b se v m 4K Video to MP3? :! Ohodno te p sp vek na s ti: Program slou c k p evodu videa na audio (extrakce zvukov stopy). Pot uj c je hlavn rychlost cel ho procesu, mo nost nastaven kvality a form tu (MP3, M4A, OGG). Co je to Flattr? Je podle v s 4K Video to MP3 u ite n ? Doporu te ho:
Po et koment : 0 ( Uka koment e ) | P idat koment | Nahl sit nefunk n odkaz | Doporu it l nek kamar dovi / kamar dce (e-mailem) Ulo si tento l nek na: P idat na Co je Nov ho / P idat k obl ben m v prohl e i P idejte Tip Zn te n jak dobr program, hru, MP3 skupiny, kter jsou zdarma? Po lete n m tip MP3: Vivaldi , Jarom r Nohavica MP3 Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko esk slovn k , CCleaner , KMPlayer Video: Co bude dnes k ve e i , Vypr v j , iVys l n Ostatn : SMS zdarma do v ech s t , Seri ly online , CCCP kompletn video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.
Audio a hudba Dopl ky OS Finance Grafika Internet, komunikace Kancel sk programy kuvahaku Programov n Slovn ky, p eklada e Spr va po ta e, soubor Utility, pomocn programy Video Vypalov n CD, DVD Vzd l v n Zabezpe en po ta e Z lohov n , backup, z lohy Menu P ehled rubrik Magaz n Ankety Podpo te n s St t se autorem Encyklopedie Brig da Blog Doporu te n s O zdarma.org, na e filozofie (+) P idat l nek, tip L b se v m v ci zdarma? Podpo te n s!:
© 2005-2014 Zdarma.org, R.P., V echna pr va vyhrazena. Podpo te n s , Odkazy pro v s , Kontakt .

No comments:

Post a Comment