Friday, January 10, 2014

CamStudio je jednoduchý nástroj, který nabízí základ a přitom je nenáročný na znalosti uživatele. Za


Na diskuzním fóru Živě.cz jsme hledali v uplynulém týdnu ty nejlepší programy pro vytváření videa z dění na obrazovce. Ptali jsme se jak na bezplatné nenáročné nástroje, tak na placená profesionální řešení. Díky tomuto rozptylu jsme od diskutujících a na základě vlastních zkušeností sestavili několik zajímavých tipů, které pokrývají celou škálu potřeb.
Kromě standardního požadavku nahrání pracovního postupu a uložení videa zde naleznete také nástroje pro streamování do internetu v reálném čase pomocí webových služeb a další zajímavé věci. V přiložené anketě můžete hlasovat o ten úplně nejlepší program pro záznam dění na monitoru. CamStudio
Před třemi lety tento produkt ve čtenářské anketě zvítězil coby nejlepší program pro zachycení pohybu na ploše. Stalo se tak díky kombinaci dostatečného množství funkcí a opensourcové licence. CamStudio zachytává obraz monitoru a ukládá jej jako AVI nebo jako flashovou animaci.
CamStudio je jednoduchý nástroj, který nabízí základ a přitom je nenáročný na znalosti uživatele. Zatímco někteří si jej v diskuzi chválili, čtenář s přezdívkou Aleq s ním má i negativní zkušenosti. Zlobilo goya ho nahrávání zvuku z jiného zdroje a také blikání způsobované prostředím Aero. Přešel proto na program BandiCam, o němž se zmíníme dále. Stáhnout CamStudio, bezplatný (3 MB)
Riadne odfláknutý "článok". Autor hlavne... Chupacabras 9.  9.  2013 11:08 Moje zkusenosti: - na game videa Fraps, i kdyz... hamik 9.  9.  2013 10:53 Za mě obs. Dá se nastavit ukládání lokálně do... Luboš Běhounek 8.  9.  2013 23:06 Nejlepší je podle mě Fraps. :-) MKr_ 8.  9.  2013 21:01 no vyzkouším tipy a uvidíme :) František Scherbaum 8.  9.  2013 20:36 Můj názor Zobrazit vše
Včera  |  TechNet Microsoft  |  goya 5
DEJTE NÁM TIP NA ČLÁNEK
Blikání tlačítka napájení a kontrolek 9
Banka zablokovala miliony bezdůvodně, stěžuje si Clanroy v insolvenci


No comments:

Post a Comment