Friday, January 10, 2014

Nedávno jsem zveřejnil seznam 11 aplikací pro Android , bez kterých bych si nedokázal představit pou


Nedávno jsem zveřejnil seznam 11 aplikací pro Android , bez kterých bych si nedokázal představit používání 3d warehouse chytrého telefonu. Tentokrát představím seznam programů pro PC na operační systém Windows , které pro Vás nemusí být zas tak známé, ale přesto bych si  bez nich  nedokázal představit práci na počítači. 1. Trillian - v mé drobné recenzi jsem zmiňoval všechny výhody tohoto skvělého IM klienta. Bez problémů nahradí Facebook Messenger, ICQ, GTalk, Twitter a zejména i Skype včetně podpory chatování a volání v rámci této skvělé 3d warehouse aplikace.
3.  BlueVoda 3d warehouse Website Builder - pokud patříte mezi ty, kteří si při slově "margin" představí nový produkt od Vitany a psaní webu je pro Vás španělská vesnice, 3d warehouse tak mám pro Vás alternativu.  BlueVoda Website Builder, který je ke stažení zdarma je dle mého nejzdařilejší  WYSIWYG editor 3d warehouse na trhu. Pomocí tohoto programu 3d warehouse dokážete při troše praxe a postupu pokus/omyl vytvořit celkem obstojné webové stránky bez znalostí webového jazyka.
4.  uTorrent - existuje mnoho P2P klientů, ale pouze jediný mi vyšel vstříc ve všech směrech.  uTorrent nabízí pohodlné české prostředí, které Vás opoutá snadnou nastavitelností a výbornou funkčností.
6. Bandicam - jak jsem již zmiňoval v mé recenzi zde , odinstalujte nepoužitelný 3d warehouse a zbytečný Fraps, který zatěžuje Vaše PC, zejména hard disk. Nainstalujte Bandicam a natáčejte konečně videa obrazovky bez omezení.
7. AVS Video Editor - další program, o kterém jsem se v minulosti rozepsal . Pokud sháníte nepříliš rozsáhlý program pro úpravu videí a zároveň Vám nevyhovuje jednoduchost Windows Movie Makeru, nainstalujte AVS Video Editor, který mi jako jediný vyšel vstříc ve všech směrech.
8. GOM Media Player - na poli přehrávačů videí zuří nemilosrdná válka. Pro mě je však vítězem GOM. Snadná obsluha, možnost rozšíření, přehrávání souboru, který zrovna stahujete a zejména lehký příjemný design rozhodl o tom, že jediným programem pro přehrávání videí bude právě on.
9. AIMP - když už jsme u přehrávačů, tak si nemůžu dovolit nezmínit program AIMP se širokou škálou rozšíření a individuálního nastavení přesně na míru. AIMP je kvalitní audio přehrávač, který se Vám zcela jistě zalíbí.
10. Geek Uninstaller - každý jistě zná případ, kdy odinstaluje nějaký program, ale na disku po něm stejně zbude zbytečný balast, ať už se jedná o registry nebo nesmazané reklamní složky. Snadnou obsluhu a široké spektrum funkcí si u Geeku jistě zamilujete. Pro mě je to jediný použitelný program 3d warehouse v této kategorii.
11.  Microsoft Security Essentials - ačkoliv nejsem fanoušek produktů Microsoftu ( Office a Windows 7 považuji za jediné dva použitelné produkty ), tak jsem si po dlouhém zkoušení antivirů nechal právě tento program. Vyhovuje mi zejména rychlou a snadnou obsluhou a aktualizací, skvělým uživatelským prostředím 3d warehouse a HW nenáročností.
2013 (65) prosinec 2013 (3) listopad 2013 (6) říjen 2013 (17) září 2013 (2) srpen 2013 (5) červen 3d warehouse 2013 (14) Prestashop - tipy, triky, návody: #10 Moduly: Face... Prestashop - tipy, triky, návody: #9 Nastavení pla... mBank - nejlepší běžný účet v ČR ? Prestashop - tipy, triky, návody: #8 Nastavení dop... Nejlepší freeware programy pro PC aneb Jde to i be... Prestashop - tipy, triky, návody: #7 Lokalizace, p... Prestashop - tipy, triky, návody: #6 Nastavení obc... 10 + 1 tipů na program pro Váš počítač 10 + 1 aplikací na Android, bez kterých bych nevyš... Prestashop - tipy, triky, návody: #5 Doplňující na... Prestashop - tipy, triky, návody: #4 Výběr a úprav... Prodám : Sega Megadrive 3d warehouse II 16bit + 2 ovladače + 4 ... Prestashop - tipy, triky, návody: #3 Nastavení vla... Prestashop - tipy, triky, návody : #2 Přidání a sp... květen 2013 (4) duben 2013 (4) březen 2013 (5) únor 2013 (5)
Kingblog.eu - O internetu, počítačích a mobilech 3d warehouse | Powered by Kingblog.eu

No comments:

Post a Comment