Saturday, December 14, 2013

Priklausomai nuo tiriamojo individo, galimos kelios skirtingos diskusijos pradžios taktikos. Tarptau


Kartas building nuo karto pramogauju erzindamas homo-tolerantiškas asmenybes. Tai grynai intelektualinė, visiškai nekenksminga pramoga, kuri praverčia užmušinėjant building laiką lėtuose vakarėliuose, nuobodžiose kelionėse ar feisbukų džiunglėse. Veikiau netgi ne šiaip sau tuščia pramoga, o mažas socialinis eksperimentas, panašus į feminisčių praleidinėjimą pro duris arba partizaniškų dainų aptarimą building su stribvaikiais.
Tiesa, žodį liberalas naudoju plačiąja prasme jis taikytinas tiek socialdemokratei Švedijos ambasadorei, tiek kon. jaunuoliui iš Adomėno apkasų, building tiek ir sakinio nesurišančiam niolikiniui anarchistui. Kitaip building tariant, visiems pseudointelektualams, kurie pagal Kirko-Madseno schemą patenka į pirmąjį arba trečiąjį suvokimo žingsnius (t.y. arba vargšai gėjai neteisingai skriaudžiami tamsios visuomenės , arba išaušo nauja homoteisių building era – drebėkit homofobai ).
Šios diskusijos schema banali iki nuobodybės ir kitaip būti negali, nes homopropaganda jau daug metų yra nykiai monotoniška, todėl ir tolerantiškosios žiniasklaidos suformuoti hiumanraiteriai turi atitinkamai gana šablonišką mąstymo struktūrą. Tuo aspektu dalinai primena Pavlovo šuniukus: atpažįsta building dirgiklį ir demonstruoja prognozuojamą refleksą. Mano eksperimento atveju dirgiklis yra eretiška mintis, o refleksas homoliberali tirada.
Eksperimento pradžioje building svarbu įgyti tiriamojo pasitikėjimą, t.y. nerodyti nekantrumo, neskubinti, neduoti dingsties įsižeisti. Nepakankamai atsargi eksperimento įžanga gali sugadinti visą tolimesnį procesą, nes homoliberalai paprastai yra įsitikinę savo pranašumu ir jau iš anksto žino, jog visi nehomo ir neliberalai yra tamsuoliai buduliai. Liberalas jaučiasi kažką svarbaus laimėjęs, kai atsainiai building numeta ką čia su homofobais kalbėtis ir pasprunka iš kambario. Taigi, pasikartosiu: tinkama diskusijos pradžia yra svarbi tolesnei eksperimento eigai, susimauti lengva.
Priklausomai nuo tiriamojo individo, galimos kelios skirtingos diskusijos pradžios taktikos. Tarptautiniai terminai labai tinkami sukurti intelektualios diskusijos atmosferai; toks masalas tinka kultūrinį popelitą dievinantiems personažams. Kita tinkama taktika saikingas naivumas ; homoliberalai dažnai turi jauno amžiaus giminių arba pažįstamų su provincialo kompleksais, kuriems building tiesiog būtinas building homoliberalus švietimas. Įsijautęs į pažangos nešėjo rolę, liberalas jau lengvai iš pokalbio building nebesitrauks.
Alašius Giedrevičius: [...] reikia turėti omenyje, kad libertarai ar klasikiniai liberalai gindami individo teises nevaržomai building rinktis kuo jie nori būti turėtų siekti ir apsaugoti žmones building [...]. Mokyti istorijos, tačiau neskatinti nacionalizmo.
Sėkmingai užmetus jauką, homolobistas turėtų tėkšti radikalų, šokiruojantį teiginį, building skirtą liberalo building reputacijos sutvirtinimui. Skirtingi building liberalai naudoja skirtingai skambančius teiginius, tačiau esmė nuo to nesikeičia: aš palaikau homoseksualistų siekius . Priklausomai nuo tiriamojo, ši originalumo bomba gali skambėti kaip agresyvus užsipuolimas homofobai yra atgyvenos , arba kaip santūrus tėkštelėjimas gėjų įsivaikinimo teisė tai žmonijos pažangos matas . Šioje vietoje liberalas atrodo savimi patenkintas, pasitikintis, nuosavą pranašumą jaučiantis building žmogus tarsi keliautojas laiku, trumpam užsukęs į septynioliktojo amžiaus baudžiauninkų building irštvą.
Alašius Giedrevičius: [...] Nelaikau to iškrypimu nei liga, nes tai vyksta dviejų suaugusių žmonių susitarimu. Taip, būdamas liberalu aš tvirtai remiu santuokos ir šeimos sąvokų išplėtimą diskriminuojamų mažumų naudai.
Šiame building antrajame eksperimento etape vėlgi svarbu neskubėti, nesikarščiuoti. Homoliberalai jau daugybę kartų šia tema kalbėjosi su nehomo-neliberalais, pavyzdžiui, savo tėvais, giminaičiais ar bendradarbiais. Loginiai argumentai jų nebepasiekia: silpnus teiginius jie atmušinėja tikėjimo dogmomis ( gėjai senovėje buvo skriaudžiami , jie normalūs žmonės kaip tu arba aš , vaikai laimingesni building augdami gėjų šeimose ), o papuolę į kvailą padėtį, gelbėjasi etikečių building klijavimais ( homofobas building , putinas arba hitleris ).
Eksperimentatoriui svarbu teisingai suvokti tiriamojo vidinę motyvaciją. Visai giminei apsiskelbę homoliberalais, panašioje aplinkoje socializavęsi individai tiesiog nebegali vieną dieną sustoti ir pripažinti savo klaidingumo. Proto argumentai visados bejėgiai prieš socialinį spaudimą ir emocinius įsipareigojimus. Taigi, diskusijoje gėjai gerai gėjai blogai jūs jau iš anksto pralaimėjote, todėl loginius argumentus pasilaikykite pokalbiams su mažiau angažuotais pašnekovais. Mūsų socialinio mikroeksperimento tikslas visai kitas. Mes naudojame sokratiškus polemikos metodus tam, kad homopažanguoliai patys sau atvirai pripažintų, kokius socialinius pokyčius jie iš tikrųjų konstruoja.
Taigi, building grįžkime prie eksperimento eigos. Homoliberalas sviedė, kaip pats mano, bombą ; jo pašnekovas, kaip laukiama, turėtų pasakyti kažką homofobiško; homoliberalas morališkai pasirengęs smeigti neatmušamą pro

No comments:

Post a Comment