Friday, April 4, 2014

Na str nk ch m te mo nost zakoupit tak PROFI verzi, nazvanou Express Rip Plus, kter mimo jin podp


Program Express Rip m ete zdarma st hnout z p kn zpracovan ch str nek v robce, kde m te mo nost st hnout v e pot ebn tzv. na jedno kliknut . St hn te si tedy tuto kompletn instalaci a nainstalujte program a n kolik nebytn ch dopl k .
Na str nk ch m te mo nost zakoupit tak PROFI verzi, nazvanou Express Rip Plus, kter mimo jin podporuje ripov n (ukl d n zvuku z CD) do dal ch form t , jako je nap klad bezztr tov FLAC, kter nab z obdobnou kvalitu zvuku jako form t CD audio. cool pictures Z kladn , zdarma dostupn verze je v ak pro v t inu u ivatel dosta uj c , nebo v sledn kvalita zvuku je p i spr vn m nastaven velice dobr .
Program cool pictures samotn podporuje ist jen klasick AudioCD, s AudiDVD tedy nepochod te. M te samoz ejm mo nost p ev st jak pouze vybran stopy, tak cel album. V bornou mo nost je rovn editace ID3 tag (obsahuj informace o albu, interpretovi, ...), p i em m te p stup do online datab ze a mo nost nechat tagy doplnit automaticky pro zadan album. To je v ak pou iteln jen pro zn m j alba.
Obsluha programu je pom rn jednoduch , jen je pot eba zn t, jak nastaven jsou optim ln pro dobrou kvalitu zvuku. cool pictures M te mo nost navolit si tzv. bitrate (datov tok - ovliv uje kvalitu zvuku a taky velikost v sledn ch soubor ), jeho hodnota by pro dostate n v rnou reprodukci zvuku nem la klesnout cool pictures pod 320 kbps. Tato hodnota cool pictures je b v uv d na jako mezn pro zachov n kvality zvuku, nicm n pokud se sm te s m rn hor zvukovou kvalitou, m ete klesnout a na 190 kbps. Pod touto hranic je u zvuk zna n zkreslen , co pozn i netr novan ucho. U takto upraven nahr vky je uv d na velikost asi 1-2 MB za minutu z znamu. Tak m te mo nost nastavit si variabiln bitrate, kdy nastav te maxim ln a minim ln hodnotu a mezi t mito hodnotami bude program vyb rat pro r zn dynamick sti skladeb.
Samoz ejm m te mo nost nastavit si v stupn form t - podporovan jsou mp3 a wav. N kte z v s snad vyu ij mo nost ulo en souboru do tzv. zvukov ch vln. Je t p ed p evodem m te mo nost upravit hlasitost zvuku u jednotliv ch skladeb nebo normalizovat cel album.
Pak u nic nebr n zah jen p evodu. Jeho rychlost z le p edev m na rychlosti a vyt en va eho procesoru, p esto je p evod jednoho CD rychlej ne u jin ch program . No, a jestli jsou slova v robce o v born kvalit zvuku pravdiv , to u mus te posoudit sami. Jako alternativy k tomuto programu m eme uv st CDex , DeepRipper nebo FairStars CD Ripper .
Domovsk str nka Express Rip L b se v m Express Rip? :! Ohodno te p sp vek na s ti: Express Rip je program pro p evod audio CD do podoby mp3. Tento program to nav c zvl d velmi rychle. Co je to Flattr? Je podle v s Express Rip u ite n ? Doporu te ho:
Po et koment : 0 ( Uka koment e ) | P idat koment | Nahl sit nefunk n odkaz | Doporu it l nek kamar dovi / kamar dce (e-mailem) Ulo si tento l nek na: P idat na Co je Nov ho / P idat k obl ben m v prohl e i P idejte Tip Zn te n jak dobr program, hru, MP3 skupiny, kter jsou zdarma? Po lete n m tip MP3: Vivaldi , Jarom r Nohavica MP3 Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko esk slovn k , CCleaner , KMPlayer Video: Co bude dnes k ve e i , Vypr v j , iVys l n Ostatn : SMS zdarma do v ech s t , Seri ly online , CCCP kompletn video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.
Editace hudby, zvuku Poslech r di P ehr va e MP3 a audia P evod audio form t Menu P ehled rubrik Magaz n Ankety Podpo te n s St t se autorem Encyklopedie Brig da Blog Doporu cool pictures te n s O zdarma.org, na e filozofie (+) P idat l nek, tip L b se v m v ci zdarma? Podpo te n s!:
© 2005-2014 Zdarma.org, R.P., V echna pr va vyhrazena. Podpo te n s , Odkazy pro v s , Kontakt .

No comments:

Post a Comment