Saturday, April 5, 2014

Po et koment : 0 ( Uka koment e ) | P idat koment | Nahl sit nefunk n odkaz | Doporu it l nek k


P in me v m program, kter dok e b hem p r minut ulo it zvuk (zvukovou stopu) nap klad z DVD z znamu koncertu va obl ben skupiny do form tu mp3. Potom u v m nic nebr n ulo it si tento soubor do sv ho mp3 p ehr va e nebo vyp lit na CD pro poslech v CD p ehr va i.
V menu je naprost minimum nastaven , proto e Free DVD mp3 Ripper edl m v podstat jedinou funkci: "vyt hnout" z va eho DVD/videoCD zvuk a ten ulo it. To provedete tak, e vyberete zdrojov soubor ve form tu .IFO z DVD (zpravidla to b v jeden z prvn ch, a to ten nejdel ) nebo video z VideoCD (zkr cen VCD) a nastav te slo ku pro ulo en z znamu. V n hledu, kter se v m zobraz edl , m te je t mo nost pomoc posuvn ku nastavit za tek a konce z znamu a p esko it tak nap klad titulky.
Jedin , co je potom je t pot eba nastavit, je kvalita v sledn ho zvuku. Ta je ud v na pomoc tzv. bitrate. Bitrate zna datov tok za jednu sekundu a obecn plat , e m je toto lo v t , t m je vy kvalita zvuku, ale to v t je v sledn soubor. asto doporu ovanou hodnotou je 320 kbps (kilobit za sekundu), kter zajist v rn zvuk a p ijatelnou velikost. Pokud v m ale nevad o n co m lo hor kvalita, m ete sn it a na 190 kbps. Pod touto hodnotou m e b t zvuk drobn zkreslen . Velikost mp-trojek v takov to kvalit je v rozmez edl 1-2,5 MB na minutu skladby.
Pak u sta odstartovat p evod. V sledkem bude zvukov soubor, zpravidla dlouh asi jako p vodn film a s velikost v dech des tek a stovek MB (v z vislosti na kvalit ). Ale pozor: v sledn z znam bude ned len zvukov stopa a p i jej m proch zen (nap klad p i hled n ur it skladby) budete muset vyu t p ev jen (podobn jako t eba u audiokazet). Pokud si chcete toto u et it, nezb v v m, ne si zvukovou stopu rozd lit na jednotliv seky, kter mi mohou b t nap klad skladby. To zvl dne t eba program Audacity .
Domovsk str nka Free DVD mp3 Ripper Download str nka ke sta en Free DVD mp3 Ripper (1 MB) L b se v m Free DVD mp3 Ripper? :! Ohodno te p sp vek na s ti: Program pro snadn ulo en zvukov stopy z DVD do mp3 souboru. Hudebn stopu dok e vyt hnout a ulo it do MP3 nebo vyp lit jako audio CD. Co je to Flattr? Je podle v s Free DVD mp3 Ripper u ite n ? Doporu te ho:
Po et koment : 0 ( Uka koment e ) | P idat koment | Nahl sit nefunk n odkaz | Doporu it l nek kamar dovi / kamar dce (e-mailem) Ulo si tento l nek na: P idat na Co je Nov ho / P idat k obl ben m v prohl e i P idejte Tip Zn te n jak dobr program, hru, MP3 skupiny, kter jsou zdarma? edl Po lete n m tip MP3: Vivaldi , Jarom r Nohavica MP3 Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko esk slovn k , CCleaner , KMPlayer Video: Co bude dnes k ve e i , Vypr v j , iVys l n Ostatn : SMS zdarma do v ech s t , Seri ly online , CCCP kompletn video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.
Editace hudby, zvuku Poslech r di P ehr va e MP3 a audia P evod audio form t Menu P ehled rubrik Magaz n Ankety Podpo te n s St t se autorem Encyklopedie Brig da Blog Doporu te n s O zdarma.org, na e filozofie (+) P idat l nek, tip L b se v m v ci zdarma? Podpo te n s!:
© 2005-2014 Zdarma.org, R.P., V echna pr va vyhrazena. Podpo te n s , Odkazy pro v s , Kontakt .

No comments:

Post a Comment