Thursday, February 6, 2014

Takt je mo no upravit vzhled obrazu. Je mo no nastavit jas, kontrast, wilfried zaha i barevnost a n


Tento video a audio p ehr va si porad s drtivou v t inou form tu titulk k vide m. Mo n je si nastavit um st n titulk i font p sma a jeho velikost. Pokud titulky nesed je mo no jejich um st n v ase posunout dop edu nebo dozadu. Program zobrazuje po et sn mk videa za sekundu, a mnoh dal informace o dan m videu.
BSplayer obsahuje mo nost zes lit hlasitost audia i kdy m te hlasitost ji na maximum. Pou v zes len audio i nad hranici, kterou zvuky zesiluje p mo po ta . Pokud tedy je zvuk nap klad u videa nebo MP3 souboru slab (tich ) BSplayer jej dok e zes lit. Je to velmi ikovn funkce zejm na pokud m te notebook a ten i p i maxim ln hlasitosti vestav n ch reproduktor nen dost sly et.
Takt je mo no upravit vzhled obrazu. Je mo no nastavit jas, kontrast, wilfried zaha i barevnost a nasycen barev. BSplayer ve sv ch nov ch verz ch obsahuje spyware , my v m tedy p in me jeho posledn verzi, kter je t spyware neobsahuje, a to je verze 137.826. Verze BSplayer 137.826 je dnes ji trochu star , ale vynik zejm na n zk mi n roky na v kon po ta e, dok e si poradit s jak mkoliv form tem videa i audia (tedy jak mkoliv wilfried zaha form tem). Pro toto ale BSplayer pot ebuje i spr vn kodeky, dobrou volbou jsou esk kodeky CodecPack All in 1 nebo pot pou t vynikaj c bal ek v ech kodek pod mo n trochu zvl tn m n zvem CCCP . S bal kem CCCP dok e BSplayer pot p ehr vat i form ty video WMV p vodn p ehrateln pouze ve WIndows Media Playeru.
Pokud se n komu tento program pro sv n zk n roky na po ta zal b m e v n m za t p ehr vat i audio a hudebn soubory. BSplayer disponuje ekvaliz rem o 10 p smech nastaven ch. Program takt podporuje pluginy (z suvn moduly) pro zn m audio (a dnes i) video p ehr va WinAmp . Tak e pokud si na n j zvyknete stane se z n j lehce takt dobr p ehr va i audio soubor .
Domovsk str nka BSplayer Alternativn Download str nka (13 MB) - posledn verze L b se v m BSplayer? :! Ohodno te p sp vek na s ti: Kvalitn p ehr va video a audio soubor na po ta i. Kvalitn je podpora zejm na zobrazov n titulk . Program je i esky. Co je to Flattr? Je podle v s BSplayer u ite n ? Doporu te ho:
Po et koment wilfried zaha : 0 ( Uka koment e ) | P idat koment wilfried zaha | Nahl sit nefunk n odkaz | Doporu it l nek kamar dovi / kamar dce (e-mailem) Ulo si tento l nek na: P idat na Co je Nov ho / P idat k obl ben m v prohl e i P idejte Tip Zn te n jak dobr program, hru, MP3 skupiny, kter jsou zdarma? Po lete n m tip MP3: Vivaldi , Jarom r Nohavica MP3 Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko esk slovn k , CCleaner , KMPlayer Video: wilfried zaha Co bude dnes k ve e i , Vypr v j , iVys l n Ostatn : SMS zdarma do v ech s t , Seri ly online , CCCP kompletn video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.
Kodeky Konverze videa P ehr va e videa Menu P ehled rubrik Magaz n Ankety Podpo te n s St t se autorem Encyklopedie Brig da Blog Doporu te n s O zdarma.org, na e filozofie (+) P idat l nek, tip L b se v m v ci zdarma? Podpo te n s!:
© 2005-2014 Zdarma.org, R.P., V echna pr va vyhrazena. Podpo te n s , Odkazy pro v s , Kontakt .

No comments:

Post a Comment